Centrum voor avondonderwijs: docent Herborist

02-07-2014 22:46

https://www.cvawerftaan.be/AanwervingGroep/bo/login.php?vacature=herborist%20(groepslessen)&vacatureId=183&vacatureNaam=herborist%20(groepslessen)

Je opdracht als docent:

Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die de cursus herborist zal geven aan onze school. Als freelance docent herborist bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten.

Je kan als docent terugblikken op een aantal jaar relevante ervaring binnen dit vakgebied en kent het beroep van herborist door en door. Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Bij voorkeur heb je een pedagogische opleiding genoten en heb je ervaring met het schrijven of samenstellen van lesmateriaal. Het Centrum voor Avondonderwijs biedt je een freelance contract. Een job als docent bij het Centrum voor Avondonderwijs is dus perfect te combineren met jouw andere (zelfstandige) activiteiten.

Solliciteer je voor de eerste keer of wil je ons je gegevens bezorgen?


Heb je al eerder gesolliciteerd voor een lesopdracht? Meld je dan aan:

 
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
     

 

—————

Terug