Info Avond Gezondheidstherapeut in Aalst

30-09-2013 19:00

Gezondheidstherapeut

                    Beoefenaar van de natuurgeneeskunde

 

·      Een zachte en natuurlijke geneeswijze.

·      De genezende werking is wetenschappelijk aangetoond.

·      De patiënt staat centraal, zijn persoonlijkheid is doorslaggevend.

·      Haast iedereen maakt er tegenwoordig gebruik van.

·      Een waaier aan natuurlijke therapieën.

·      Een beroep met toekomst en zekerheid.

 

De gezondheidstherapeut richt zicht tot iedereen die van de natuurgeneeskunde zijn beroep of bijberoep wil maken. Behandel de ‘zieke’ in plaats van de ‘ziekte’ is het basisprincipe. Het heldere inzicht, de persoonlijke benadering van de patiënt, de diepe eenvoud van de natuurlijke therapieën en de beperkte risico’s maken het mogelijk om patiënten anders te behandelen. Voelt u zich geroepen om mensen op een zachte en natuurlijke wijze te behandelen, dan is dit opleiding gezondheidstherapeut misschien iets voor u

Deze opleiding kan door iedereen worden gevolgd. Studenten met een paramedische opleiding zijn voor de medische vakken vrijgesteld. Met de praktijkgerichte leermethode is studeren een aangename en creatieve bezigheid met veel voldoening. U bouwt al handelend vanuit de praktijk een theoretische kennis op.

De terechte angst voor de nevenwerkingen bij langdurig gebruik van chemische medicijnen, drijft steeds meer mensen naar de natuurgeneeskunde. Ook het onpersoonlijk karakter en de ver doorgevoerde medische technieken van de reguliere geneeskunde schrikken steeds meer mensen af. De algemene aanvaarding van de natuurgeneeskunde opent de weg naar een beroep met een stabiele en zekere toekomst. Zowel de opleiding als het beroep is goed te combineren met een gezin.

Deze opleiding heeft een grote invloed op uw persoonlijke ontwikkeling en is een echte verrijking. U maakt er kennis met een andere manier van denken over ziekten en gezondheid. Als gezondheidstherapeut speelt u een belangrijke rol binnen de natuurlijke gezondheidszorg. Uiteraard heeft een dergelijke opleiding een gunstige invloed op uw privé leven.

 

Wil je meer weten, vraag de kosteloze studiegids : europeseacademie@skynet.be

 

Bezoek onze Info-avond in Aalst, Kasteel Terlinden, Square J. Geerinckx 2

Maandag 30 september ’13 Van 19 tot 21 u.  Om 19.30 u. toelichting opleidingen.

—————

Terug