"NATUURLIJKE VERZORGING MET KRUIDEN EN ETHERISCHE OLIËN"

15-10-2014 19:30

Het kruidenkenniscentrum Herkenrode bracht je in de vorige nieuwbrief op de hoogte van de workshop
"NATUURLIJKE VERZORGING MET KRUIDEN EN ETHERISCHE OLIËN"
Onder de deskundige begeleiding van Myriam Midddelkamp, herborist en auteur van het boek "Kruiden, schoonheid uit de natuur" maken we een voetmassage olie, een hoveniershandbalsem en een gelaatsscrub met zuiverende korreltjes. We gebruiken hiervoor kruiden en geurende etherische oliën. Myriam is ook aromatherapeute en vertelt ons alles over het destilleren van etherische oliën, het chemotype en hoe ze correct gebruiken.
Inbegrepen in de prijs zijn de drie gemaakte bereidingen en een syllabus.
Potjes om de bereidingen in te doen kunnen op de avond zelf aangekocht worden aan € 1,5 per stuk of je brengt een zuiver potje van 25 ml en een flesje van 30 ml mee.
Datum: woensdag, 15 oktober 2014 om 19.30 uur tot 22.00 uur
Plaats: Tuiltermolen Herkenrode, Zolderse Kiezel 220, 3511 Kuringen
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Je kan je nog inschrijven tot volgende week woensdag, 8 oktober 2014, door overschrijving van € 15 per persoon met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) op rekeningnummer BE24 0017 1118 0838. Je inschrijving is geldig zodra we je betaling hebben ontvangen. Omdat er niet meer zoveel tijd tussen de uiterste inschrijvingsdatum en de workshop ligt, hadden we graag ook een mailtje gekregen waarin je je inschrijving doorgeeft.
Van harte welkom op deze verwen avond !
Het Kruidenkenniscentrum team

 

—————

Terug