Tuinier in kruidtuin Rotterdam

02-07-2014 22:53

Rotterdamse Munt wordt de kruidentuinderij van Zuid. Vrouwen uit de stadswijken telen, verwerken en verkopen verse kruiden voor de lokale vraag. In Rotterdamse Munt delen we passie voor kruiden, ontwikkelen we vakmanschap en ondersteunen we zelfredzaamheid. Aankomend najaar starten we op de proeflocatie aan de Laan op Zuid. Vanaf 2014 groeien we door tot zelfstandige kruidentuinderij en een leerbedrijf.

 

Rotterdamse Munt zoekt samenwerking met een gedreven professional:


Enthousiaste tuinvrouw/man


We zoeken een mensenbinder met groene vingers en een partner die samen met ons Rotterdamse Munt tot een succes en voorbeeld maakt! Je bent verantwoordelijk voor het telen van de kruiden, de coördinatie van de werkzaamheden en de vakkundige begeleiding van deelnemers en vrijwilligers.


Jouw profiel
We zoeken een partner met vakopleiding en ervaring op het gebied van kruidenteelt, herborist en/of biologische tuinbouw. Je hebt affiniteit met onze doelgroep, je kunt op een natuurlijke manier omgaan met de deelnemers. Je bent goed in staat mensen te inspireren en motiveren. Je kunt het talent in mensen aanvoelen en aanspreken. Je kunt vakkennis spelenderwijs overbrengen.
Verder werken we graag met een flexibele en ondernemende houding. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan dit initiatief in oprichting en je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je deelt onze passie voor lokaal en biologisch verbouwen en voor mooie producten. Je bent woonachtig in de buurt van Rotterdam.


Rotterdamse Munt biedt
Je kunt aanhaken bij een dynamisch en enthousiast team, in een open werksfeer. De functie biedt volop ontwikkel- en groeimogelijkheden. Er zijn vele kansen om bij te dragen aan het succes van Rotterdamse Munt. Het dienstverband is op projectbasis en de vergoeding marktconform, in overeenstemming met ervaring en opleiding.


Stichting Rotterdamse Munt
De kruidentuinderij Rotterdamse Munt is een project van de stichting Rotterdamse Munt. De stichting faciliteert ontwikkeling vanuit de locatie en de mensen. Gedurende de projectperiode groeit de tuinderij uit tot een zelfstandige sociale onderneming voor, samen met en door een kwetsbare groep vrouwen uit de stadswijken van Rotterdam Zuid.


Reactie en informatie
Spreekt bovenstaande je aan? Dan wordt je van harte uitgenodigd om te reageren. Jouw motivatie en CV ontvangen we graag vóór 23 juli 2013 viacontact@rotterdamsemunt.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze initiatiefnemer Ingrid Ackermans M: 06 214 35 213

E: ingrid@rotterdamsemunt.nl 

—————

Terug